זקוקה לסיוע.

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

24/10/2012 | 14:06 | מאת: סיגל

שלום לרב יחיאל אני בת 22 וסובלת מכאבי שיניים מאז היותי קטנה,הסכומים שאמרו לי לשלם אחרי הבדיקה היו גבוהים ולא היה באפשרותי ולא באפשרות הוריי לשלם.אך עם הזמן השיניים הלכו ונהרסו וכך גם הסכומים גדלו,אין לי את היכולת לשלם אני כיום בקושי אוכלת, סובלת מאוד וחסרת אנרגיה בגלל זה. אשמח לתשובה...תודה מראש.

28/10/2012 | 11:57 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרי קשר טלפוני עם חברים לרפואה, וננסה לעזור במה שנוכל. 073-2198812. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"