איסולין הומולוג מיקס 25 לסכרת/סכרת הריונית

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/10/2012 | 21:48 | מאת: נטע

יש ברשותי 9 עטי מזרק הומולוג 25 מיקס למסירה (חדשים, נקנו בשבוע שעבר) עקב החלפת סוג האינסולין אין לי צורך בהם. אשמח למסור למי שצריך באזור השרון ותל אביב (לפעמים גם באזור יקנעם)

28/10/2012 | 10:38 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום וברכה, תוכל ליצור קשר עם חברים לרפואה ע"מ שנתאם איסוף :073-2198801. תודה על תרומתך, והרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"