עזרה בתרופה לסרטן קסלודה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

19/08/2008 | 16:40 | מאת: שולמי

אני מנסה לעזור לאדם שחלה בסרטן המעי הגס והתרופה הכי מתאימה היא קסלודה הוא זקוק ל120 כדורים של 500 מ"ג סה"כ עלות התרופה 3600 ש"ח אשמח אם תוכלו לעזור

20/08/2008 | 11:51 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום שלומי, ארגון חברים לרפואה המפעיל מערכת ניתוב תרופות ישמח לסייע לך במיידי, ברגע נתון זה יש בידינו קסולדה לנתב לך דרך תרומה של חולה אחר, נא צור עימנו קשר טלפוני בטלפון 073-2188805 עם רחל או כנס לאתר חברים לרפואה בכתובת www.haverim.org.il והכנס את הפרטים ליצירת קשר עימך. הרבה בריאות

25/08/2008 | 14:18 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נא כנס לאתר הבית של חברים ומלא טופס בקשת תרופה בכתובתwww.haverim.org.il , מיד תיכנס לרשימה במאגר התרופות ונבדוק אם יש קסולודה שאפשר לנתב אליך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"