נשמח לעזור עם גמ"ח תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

17/08/2008 | 20:22 | מאת: HAZA

יד אחים לכם שלוחה, נשמח לסייע עם גמח תרופות בסיסי+. לשרותכם תמיד.

20/08/2008 | 11:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ארגון חברים לרפואה מודה לכם על הצעת העזרה. נשמח לשמוע במה הינכם מעוניינים להתמקד? תודה

12/03/2009 | 09:08 | מאת: זהבית מירושלים

אני מבקשת מאד לסייע לי בבקשה למצוא רופא-שיניים שיסכים לטפל באשה אלמנה (ללא ילדים) אילךמת חירשת בת 79 אשר נפלה ושברה 4 שיניים. היא לא שומעת לא מדברת מאד מסכנה - השיניים - הסבל והכאב(מכיוון שבביטוח לאומי אין שתי קיצבאות)אז קבעו שתקבל קיצבת זיקנה ולא נכות כשמזה היא חיה אני האחיינית בחורה רווקה שמטפלת בה שנים לשם-שמיים אין ביכולתי לממן לה את טיפולי השיניים. אני בטוחה שישנו גמ"ח טיפולי-שיניים, רופא-טוב או אדם טוב לב המוכן לעזור לי לממן זאת. שהרי אין מצווה גדולה וחשובה מעין-זו. אנא, הרימו את הכפפה וסייעו בידי

16/03/2009 | 08:21 | מאת: מירב

בוקר טוב, ברשותי שיער קלוע בצמות במשקל 300 גרם, שברצוני לתרום לסיוע להכנת פיאות לחולים, צבע השיער אדמוני (ג'ינג'י) טבעי, אשמח לתשובתכם

01/06/2014 | 19:25 | מאת: רות

שלום רב יש ברשותי תרופה בשם "זנטק" תרופה למניעת ריפלוקס- לתינוק שלי היא לא התאימה ונותר בקבוק מלא למי אוכל לתרום? יום נפלא רותח

09/05/2016 | 08:42 | מאת: פרחיה שצר

יש לנו כל מיני תרופות. רוצים לתרום. גרים בנתניה ובנינו בתל אביב.

11/09/2008 | 16:09 | מאת: שלמה

יש לי חבר שחלה בטרשת נפוצה ואין לו ביטוח רפואי אנחנו פונים לכל מי שיש לו תרופה בשםavonex אוונקס והוא יכול לתרום לנו נודה לו מאוד .כי לנו אישית כבר אין את היכולת לקנות את התרופה הוא בחור צעיר וזה ענין של הצלת חיים תודה מראש ושאלוקים יברך אותכם

02/11/2008 | 12:44 | מאת: חנית

אישה בת 55 נפלה לדיכאון עמוק, ללא בית (הבית נלקח עקב חובות כבדים) מחפשים תורם לטיפולים אצל פסיכיאטר, ועזרה בכדורים או תעסוקה. תודה מראש

05/04/2009 | 13:54 | מאת: אתי מקדימה

שלום רב יש ברשותי תרופות רבות שברצוני לתרום . איך אפשר להביאן אליכם מספר הטלפון שלי הוא 050-2246692 אנא צרו עימי קשר חג שמח אתי

03/03/2010 | 12:00 | מאת: אתי

אנו משפחה בקשיים כלכליים קשים מאד בעלי אדם נכה(עיוור )זקוק לתרופות בשווי של כ650 ש"ח בחודש כבר שלושה חודשים לא קנה תרופות בשל המצב הכלכלי ומצבו הבריאותי לא טוב אבקש את עזרתכם תודה

12/10/2021 | 15:11 | מאת: אברהם יהוד

אני איתי לוקח תרופות של לחץ דם קולסטרול כבה דילול דם והעברתי לכדורים טבעי ונתקעתי החודש מאוד קשה לי אם אפשר לעזור לי בבקשה תודה רבה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"