עזרה בטיפול בפלטה לשיניים לנזקקים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/08/2008 | 09:58 | מאת: שולמית ויסוקר

בס"ד שלום אני נלחמת בסרטן מזה 8 שנים ובין יתר הדברים שאני עושה הוא עזרה לנזקקים יש לי נזקקת שהכאב שלה כל כך גדול עקב פלטה תחתונה לא טובה. אני מחפשת לה רופא שיוכל לטפל בה בתרומה ויתן לה קצת מנוח מהכאב אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעזור לה. תודה מקרב לב שולמית

14/08/2008 | 10:20 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, אנא העבירי לארגון חברים לרפואה פקס ל 03-5792223 עם הצעת מחיר לטיפולי השיניים. וכן מכתב המספר על המקרה ונבדוק אפשרות סיוע.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"