אלפסי באר שבע

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/08/2012 | 19:53 | מאת: חני

אני אלמנה וחיה משארים והשלמת החנסה אני חולת סכרת שפגעהנלי בעניים אני ליפנה עיברון וזקוקה לזריקות אבסטין שיעקבו את המחלה בעניים דחוף ואין ברשותי כסף לירחוש אותם הם לו בסל הבריאות אבקש את עזרתכם בתודה חני

13/08/2012 | 20:02 | מאת: חני

חולת סכרת ליפנה עיברון וזקוקה לזריקות אביסטין אין ביחולתי לממן מאחר וואני אלמנה וחיה מיקיצבת שארים והשלמת הכנסה בסח 2500 שח ואני זקוקה ל8 זריקות אבקש את עזרתכם לשיב ל את ראייתי ולעזור לי לעצור את המחלה בעניים בתודה חני

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"