תרופות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/08/2008 | 09:53 | מאת: אירית

בידי חברתי כמות תרופות שנשארו לאחר מות אמה. מחפשת להעביר למי שזקוק. אנא העבירו אלי טלפון לקבלת פרטים למסירה

01/08/2008 | 14:02 | מאת: מיכל

אילו תרופות יש בידי חברתך?

04/08/2008 | 14:37 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נא שלחי לנו לארגון חברים לרפואה פקס עם רשימת התרופות לפקס 03-5792223 ואנו נעדכן אצלינו ברשימת התרופות במאגר פרויקט ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים שזקוקים להם לבין אלה שנשאר להם.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"