דחוף תרופה voriconazole או vfend

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/07/2008 | 13:57 | מאת: ami

שלום רב, זקוק בדחיפות להשיג 2 כדורים עבור בעל חיים חולה ב-aspergilosis. לצערי בתי מרקחת אינם מחזיקים בתרופה ואלה שבכל זאת מחזיקים מוכרים רק אריזות של 14 או 28 כדורים ובעלות יקרה ביותר של אלפי שקלים. אודה מראש לכל עזרה.

04/08/2008 | 14:30 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, ארגון "חברים לרפואה" מנתב בין תרופות של חולים שאינם זקוקים להם לבין אלה שיש להם. נא מלאו באתר חברים www.haverim.org.il טופס קבלת תרופה ואנו נשתדל לחפש אצלינו במאגר את התרופה ובמידה ותימצא נעביר אלייך.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"