מסירה של תרופות לטיפול בכוויות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/07/2012 | 23:20 | מאת: טליה

לאחר טיפול בכוויה גדולה נשארנו בבית עם סילברול סינטומיצין לפצעים פתוחים ותחבושות גדולות נשמח להעביר לכל המעוניין.

08/07/2012 | 12:31 | מאת: תורמת מאהבה

שלום לך איך אפשר ליצור איתך קשר למסירה של סילברול וסינטומצין+תחבושות גדולות

08/07/2012 | 19:52 | מאת: טליה

אנא כתבי לי את המספר נייד שלך לכתובת מייל הבאה ואתקשר אלייך בהקדם אני מאזור הדרום מקווה שזה עדיין רלוונטי יש לי הרבה תחבושות [email protected]

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"