תרופות פריון למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/07/2012 | 09:40 | מאת: קיקה

שלום ברשותי תרופות פריון בתוקף למסירה: 2 חבילות מונופור (תרופה יקרה להחריד) 3 זריקות צטרוטייד ו-2 אוביטרל. המייל שלי הוא: [email protected]

24/07/2012 | 12:48 | מאת: בר

שלום האם התרופות עדיין בתוקף? אם כן אשמח מאוד אני זקוקה למנוגון / מנופור ואוביטרל תודה [email protected]

30/07/2012 | 10:49 | מאת: ליאת

אם עדיין יש ברשותך מנופור אשמח לקבל/לקנות. תודה

30/07/2012 | 13:45 | מאת: בר

היי ליאת נראה לי שיש אי הבנה אני מחפשת מנופור לא מוסרת לפני כמה ימים כתבתי לקיקה עדיין מחכה לתגובה שיהיה לך בהצלחה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"