המשך קבלת התרופה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/07/2012 | 16:44 | מאת: ראובן

כ-3 שנים קבלתי באשור קו"ח כללית לתרופה וולטרקס 500 מ"ג עד 14/5/12עכשיו אינם מוכנים לאשר את המשך הטיפול. התרופה שלקחתי בעבר זובירקס 800 מ"ג פוגעה לי בכליות לאחר שלוש שנים שלקתיוולטרקס התוצאות חזרו לנורמה. הנני יכול להפסיק כי יש לי הרפס בעיננים ואיזון בין התרופות הוא חשוב מעוד אחרת זה מפתח לאיביטיס וקרטיטיס ביבול להגיע למח.בתודה על עזרתכם

27/08/2012 | 17:18 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור. שלח את המרשם לפקס: 03-5777658 -רחל ציין את שמך ומס' טלפון במידה ויש לנו את התרופות ניצור איתך קשר.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"