תרומת זריקה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/07/2008 | 16:03 | מאת: קובי

ברשותי זריקה בשם סומטולין , מעוניין לתרום את הזריקה ללא תמורה לנזקקים.

30/07/2008 | 14:21 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום קובי, ראשית תודה על תרומתך חברים לרפואה מפעילה תיווכי תרופות בין חולים שזקוקים לתרופה לבין אלה שיש בידם לתת אנו נעדכן את התרומה אצלינו במאגר ונבדוק אם יש לנו ביקוש עבורה נא השאר במייל [email protected] את הפרטים ליצירת קשר עמך או כנס לקישור לאתר חברים http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ והשאר שם את הפרטים. תודה רבה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"