מחפש תרופת נקסוואר לאמא שלי, שהיא חולת סרטן מעי דק

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

17/06/2012 | 14:05 | מאת: איליה

מבקש לחזור עלי במידה ויש אפשרות לתרום תרופה זו. התרופה אינה בסל למקרה ספיציפי זה ואיננו יכולים לרכוש אותה בגלל מחירה הגבוה(25000ש"ח). אמא שלי חולת סרטן 8 שנים וכבר שום תרופה לא עוזרת לה להתגבר על המחלה. זאת תקוותה האחרונה. תודה מראש!

28/06/2012 | 16:31 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור. שלחי את המרשם לפקס: 03-5777658 -רחל צייני את שמך ומס' טלפון במידה ויש לנו את התרופות ניצור איתך קשר.

28/06/2012 | 18:50 | מאת: איליה

תודה רבה על התגובה. התרופה כרגע לא במלאי בעמותת חברים לרפוא.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"