תרופה לתת

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/07/2008 | 11:50 | מאת: מלכה

ברשותי 3 קופסאות שלמות של התרופה bezafibrate תאריך תפוגה 6/2010, אשר ברצוני לתת. בעלי לקח את התרופה לתקופה ונאמר לו להפסיק לקחת. אפשר ליצור קשר עימי לפל' - 050-6440726, למלכה.

13/07/2008 | 12:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"