מעוניינת לתרום טבליות בטנזול

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/05/2012 | 20:47 | מאת: שרון

אגב, מישהו יודע לאיזה כתובת ניתן לשלוח תרופות שאין בהן צורך?

10/05/2012 | 20:52 | מאת: שרון

חברים לרפואה, ת.ד. 6782 ר"ג מיקוד 52167

14/05/2012 | 11:09 | מאת: אילנה

אני לא יודעת איזו תרופה את שולחת, אך יש תרופות שחשוב לשים לב איך שולחים אותם בכדי שלא ייפגעו או יגיעו לידיים הלא נכונות... בעבר שלחתי ל"חברים לרפואה" באמצעות חברה חיצונית: www.mirshamim.co.il ואני יודעת שהן הגיעו אליהם במצב תקין. אשרך!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"