זקוקה לפיורגון, מנופור, צטרוטייד (בלי מימון)

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/03/2024 | 16:18 | מאת: הודי-ה

אני מאזור המרכז

09/03/2024 | 18:57 | מאת: אחת

יש לי למסירה מונופור 600 סגור חדש זריקה אחת של צטרוטייד למסירה באזור המרכז אם רלוונטי תרשמי לי נייד

09/03/2024 | 19:39 | מאת: הודי-ה

היי, אשמח ממש! רק מפחדת לפרסם נייד באתר.. מה הסיכוי שיש לך טלגרם? (ומשם אתן לך טלפון ונוכל לתאם בוואטסאפ) אם תוכלי לשלוח לי הודעה אשמח ממש, השם שלי לחיפוש בטלגרם - Hod1956 תודה רבה!!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"