למסירה תרופות קופקסון לטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

23/04/2012 | 22:05 | מאת: ללא זיהוי

שלום, ברשותי חבילה חדשה ועוד חצי חבילה של זריקות קופקסון לטרשת נפוצה. את התרופות יש לשמור במקרר. היות ואני נכה אין באפשרותי להגיע אליכם ולמסור לכם. אשמח אם מישהו מכם יגיע לקחת אותן.

29/04/2012 | 13:01 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

תודה רבה על תרומתך, נשמח לתאם איתך איסוף, רק צרי קשר טלפוני, כי אין לנו את הפרטים שלך. 073-2198801. הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"