דרושות תרופות נגד כאבים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

19/04/2012 | 22:25 | מאת: גמח לנזקקים חסדי יהונתן

במידה וברשותכם תרופות נגד כאבים בשם פרקוסט 5 מ"ג או פרקוסט 10 מ"ג או אוקסיקונטין 20 מ"ג וגם 40 מ"ג,אנו זקוקים להם לצורך ניתובם לנזקקים שאין ביכולתם לרכוש את התרופות עקב מחירם הרב. מחיר קופסה אחת של פרקוסט 10 מ"ג הוא 111 שקלים על פי מחירון התקף לחודש אפריל 2012,על כן אנו פונים לכל מי שברשותו מהתרופות הרשומות שהינן בתוקף נא לא לזרוק ואנו נבוא לקחת,ניתן לשלוח אותן לגמח "חסדי יהונתן" ת"ד 9315 בית שמש.תודה רבה ותזכו למצוות.

22/04/2012 | 21:40 | מאת: שרון

איך פונים אליכם בכדי לבקש תרומת תרופות ? , אני נכה וממונת ע"י קצבאןת המדינה עקב מצב רפואי - כלכלי קשה . אשמח אם תוכלו לעזור לי . אשמח אם תצרו עימי קשר במייל [email protected] דרך אגב , ברשותי קופסה אחת של פירקוסט 10 מ"ג בה אין לי שימוש אז אשמח למסןר לכם

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"