חפוש דחוף של תרופה בשם לפטיניב

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/07/2008 | 19:43 | מאת: שולי

אנו מחפשים בדחיפות תרופה בשם לפטיניב או (טייקרב) לטיפול בחולה עם סרטן שד מתקדם. מי שיש ברשותו אפילו קופסא אחת יבורך. בתודה מראש ורפואה שלימה לכולכם, שולי

09/07/2008 | 09:58 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל

22/02/2009 | 13:56 | מאת: א.ו.

נשאר אצלי 120 כדורים לפטיניב

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"