זקוקים לתרופה נגד כאב לפיברומאלגיה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/04/2012 | 10:25 | מאת: צריכה עזרה

שלום, אמא שלי בת 51 חולת פיברומאלגיה, מצבה קשה, ואין לנו כסף לקנות את התרופות שלה. זקוקה נואשות לכל תרופה נגד כאבים שמטפלת בפיברומאלגיה הכדורים האלה הם בעיקר סוגי מורפיום למיניהם. תודה רבה !!!!!

15/04/2012 | 15:31 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור במה שנוכל, ניתן לשלוח מרשמים בפקס: 03-5792223, בצרוף דוח סוציאלי ופרטים אישיים. הרבה בריאות ובשורות טובות.

15/04/2012 | 21:07 | מאת: צריכה עזרה

בגלל שעלינו לארץ לפני כ-3 חודשים, אין לאמא שלי קופת חולים והרופאים לא מוכנים לקבל אותה בכלל שלא לדבר על לתת מרשמים. איך אני יכולה להתקדם מפה למצב שאני מביאה לאמא שלי תרופות? אני יודעת מה השם של הכדורים שהיא היתה מקבלת עד עכשיו מהרופאים שלנו בחול.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"