מסירת תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

30/03/2012 | 07:23 | מאת: מ.ל

ברשותי כמות גדולה של תרופות וכדורים שנותרו מאדם יקר מאוד שהלך לעולמו אני לא יודע מה סוג התרופות ולאיזה מטרות נועדו. מעוניין למסור את התרופות והכדורים.

01/04/2012 | 18:30 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום וברכה, נשמח אם תוכל להעביר את התרופות למוקד ריכוז התרופות הקרוב לאזור מגוריך, פרוט סניפים ניתן למצוא באתר חברים לרפואה:www.haverim.org.il תודה מראש והרבה בריאות.

07/04/2012 | 20:49 | מאת: ש-ר

אנא צרי עימי קשר במייל [email protected] או בטלפון 0502729041 שרון

07/04/2012 | 21:33 | מאת: מ.ל

תודה על ההיענות אבלהתרופות נמסרו למתנדב חברים לרפואה באיזור המגורים שלי שבוע טוב ומועדים לשמחה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"