דרושות תרופות פריון

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/03/2012 | 21:15 | מאת: גלינה

שלום, בדרך לילד שלישי גילינו שהקופה לא משתתפת בהוצאות התרופותץ אשמח לקבל את תרופות הפיריון הבאות אם יש בנמצא 1. Decapeptyl 0.1MG 2. Pergoveris 150IU 3. Ovitrelle 250CG 4. Crinone Vag. gel תודה רבה על העזרה גלינה

19/03/2012 | 10:33 | מאת: אנט

שלום! איפה את גרה? יש לי מרשם לאוביטרל שאני לא צריכה אז אולי אוכל לקנות לך את זה במחיר שאני קונה (40 שקלים) ואז תחזירי לי? זה כמובן תלוי במתי תצטרכי את זה ואם אוכל להגיע לבית מרקחת. יום נעים [email protected]

22/03/2012 | 13:29 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור במה שנוכל, צרי קשר עם חברים לרפואה :073-2198805 בשורות טובות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"