עזרה לחולת סרטן

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/06/2008 | 10:00 | מאת: שלומית

כחולת סרטן אני עוזרת לאנשים חולים וגם נזקקים יש לי חברה שאחותה חולה ונזקקת לתרופות שאין באפשרותה לממן להלן המכתב שלה נשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום שלומית לכבוד --------- הנדון: בקשה לקבלת עזרה במימון תרופה מצילת חיים לצערי הנני חולת סרטן שד גרורתי מאז שנת 1999 הנני נשואה בת 48 + 3 ילדים בעלי עובד כנהג ומשתכר כ- 4000 ש"ח בחודש מצבנו הכלכלי בכי רע, אני מקבלת קצבה מביטוח לאומי בסך של 3400 ש"ח בחודש. לצערי התרופה שלה אני זקוקה לא בסל התרופות עלות התרופה "דוקסיל" הינה כ- 8000 ש"ח בחודש. זוהי התרופה היחידה שיכולה להציל את חיי לאחר של התרופות האחרות לא עזרו לי ומצבי הרפואי מתדרדר. יש לי גרורות נוספות חדשות בראש בכתפיים ובאגן ובצלעות. כמו כן אנו תומכים באמא של בעלי והמצב מאוד גרוע. אנא עיזרו לי להציל את חיי ולא להשאיר את ילדי יתומים ואת בעלי אלמן תודה על כל עזרה שתוכלו להגיש לי ולמשפחתי. בתודה מראש יוכי

16/06/2008 | 12:50 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, אנא מסרי לחברתך שנשמח אם תיכנס לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל כרגע אין דוקסיל במאגר התרופות אבל נא שלחי פרטים

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"