גונאל F למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

12/03/2012 | 22:06 | מאת: שלי

שלום אני מירושלים ויש ברשותי למסירה : 4 חבילות של גונאל F עד אפריל 2012 השאירי מסר ואחזור אליך שושי

15/03/2012 | 12:18 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום וברכה, פניות רבות מתקבלות בחברים לרפואה לדרישת גונל ואין באפשרותינו כמעט יכולת לעזור. נשמח מאד לקבלם ולנתבם למי שזקוק, נודה שתצרי עימנו קשר: 073-2198805. תודה רבה ובשורות טובות.

18/03/2012 | 19:56 | מאת: שלי

שלום ניסיתי ליצור קשר מספר פעמים , אך לא היה מענה במספר שהשארת כמו כן, לא ניתן היה להשאיר הודעה. אשמח למסור את הגונל בהקדם משום שתוקפו הוא רק עד סוף אפריל תודה שושי

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"