למסירה אוביטרל/ צטרוטייד/ אוורל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

07/02/2012 | 13:37 | מאת: חנית

ברשותי זריקת אוביטרל, 3 זריקות צטרוטייד ו-3 חבילות אוורל חדשות (איזור הקריות)

07/02/2012 | 14:51 | מאת: קרן

היי חגית תודה רבה רבה, לא מכירה ולא משתמשת באוורל, אבל אשמח לאוביטרל וצטרוטייד-זה יעזור לי מאוד. אני מהרצליה.בודקת אפשרות של מכרים בקריות אשמח אם תוכלי לשלוח לי למייל פרטי התקשרות ובאיזו קרייה מדובר תודה המון [email protected]

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"