כל הכבוד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

28/12/2007 | 15:46 | מאת: שונית

כחולה כרונית היו מקרים בהם ניסיתי טיפולים חדשים שלא התאימו לי, רכשתי תרופות שלא יכולתי אפילו להחזירן ולהזדכות עליהן. וכל הזמן קיויתי שהרופא יקח ממני את התרופות ויתן למישהו שנזקק להם ולרוב הרופאים סירבו. הלואי והיו נותנים לי תרופות להתנסות ולא שארכוש 30 כדורים ויתברר שאסור לי בכלל להשתמש בתרופה זו.הרבה כסףותרופות נזרקו לשוא.

30/12/2007 | 10:37 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שונית, צר לי על כך שהוצאת כספים מיותרים, אם ברשותך תרופות יקרות שאינך זקוקה להם נשמח להעביר לאלה הזקוקים. הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"