תמודל - תרומה או למי שנשאר כדורים שיוכל לתרום

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

04/06/2008 | 16:05 | מאת: חנית

בעלי אובחן לפני חודשיים כחולה מנלומה גרורתית בריאה ובראש. מאחר והוא נמצא במצב לא נייד ומרותק למיטה הוחלט על טיפול בתמודל הכדור במקום הטיפול הכימי הקשה והכבד שבמצבו אינו יכול בכלל לשבת לקום וללכת. בעלי לא עובד מעל 10 שנים ואותי פיטרו מהעבודה לפני שנה. ואת הסט הראשון קיבלתי תרומה מאנשים טובים שעבדו איתי ודאגו לכל הסכום . לכן אודה לכם מאוד עם תוכלו למי שנשאר אצלו תמודל או לתרום אין בפי מילים להודות. כי השלב הבא אני כבר אתקל בקושי ולא יודעת איך אוכל להשיג את הסכום .שילמתי את מלוא הסכום של 7750 ש"ח.

11/06/2008 | 10:03 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל וננסה לאתר לך את התרופה במהירות האפשרית, הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"