זריקות / תרופות פריון למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/02/2012 | 09:46 | מאת: ענת

לאחר טיפולים נשארו ברשותי: מנוגון גונל -F דקפפטיל פיוריגון (+עט למילוי) צטרוטייד אוביטרל נרות קרינון +מלא מזרקים ומחטים אשמח למסור, מתגוררת ברמת אביב. למעוניינות: ניתן ליצור קשר במייל: [email protected]

02/02/2012 | 15:11 | מאת: לולה

שלום, אשמח לקבל את המנוגון והאוביטרל והדקאפפטיל שולחת לך אימייל עם הפרטים שלי

03/02/2012 | 00:04 | מאת: מיכל

אשמח לקבל את הפיוריגון ומנוגון שלחתי לך מייל. תודה רבה

24/03/2018 | 19:55 | מאת: דונה

הי תוכלי לשלוח לי מייל הטלפון בתיקון אני זקוקה בדחיפות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"