צריכה עזרה לעולים חדשים בתרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/01/2012 | 00:50 | מאת: כלנית

שלום, בת משפחה שלי עשתה עליה לארץ והיא מבוגרת וחולה, תרופה שהיא היתה מקבלת נקראת אסיפקס שלא קיימת בארץ אבל הגנרי שלה זה Rabeprazole Sodium האם מישהו מכיר??? קצת מידע לגבי אם זה עם מרשם או בלי?? אין לה קופת חולים ולא ביטוח בכלל!! והיא סובלת מפצע אולקוס מאד גדול וקיצוני אשמח לעזרה

05/02/2012 | 13:42 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרו קשר טלפונית עם חברים לרפואה 073-2198801. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"