תרומה לתרופת נקסוור לסרטן! דחוף!

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

29/01/2012 | 15:06 | מאת: אתי

שלום, אימי חולה בסרטן שהתפשט בהרבה מקומות בגוף, והיא זקוקה לתרופה שמחוץ לסל הבריאות, התרופה נקראת נקסוור והיא זקוקה ל 4 כדורים ביום מהתרופה שאמורה להאריך את חייה. המחירים של התרופה הם בסביבות 40,000 ש"ח!!! ואין לנו סכומים כאלה. אבא שלי נפטר גם מסרטן לפני כ- 5 שנים ואנחנו ממש זקוקים לעזרה! תודה אתי 0507661172

05/02/2012 | 13:35 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום, נחזור אליכם במקרה שיהי'ה במלאי שברשותינו. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"