זריקות נויפוגן

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/01/2012 | 20:43 | מאת: מיכל

אבי בן 87, איש מקסים ופעיל, סובל מלימפומה מזה שנים, עם ספירות לויקוציטים מאד נמוכות. מזה כשנה קיבל פעם בשבוע זריקות נויפוגן ששמרו על רמה סבירה, אך קופ"ח מערימה קשיים ואינה מוכנה לספק המשך בשלב זה. איך ניתן להשיג זריקות כאלו בעלות סבירה לאדם? או האם יש רעיון איך ניתן להשיג אישורים להמשך מימון הקופה? מאד מחכה לתשובתכם - בתודה, מיכל

18/01/2012 | 16:55 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור במה שנוכל. צרו קשר עם חברים לרפואה: 073-2198803. הרבה בריאות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"