בס"ד, תודה לחברים לרפואה השליחים הצדיקים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/01/2012 | 14:21 | מאת: אמא אחת

כבוד הרב יחיאל לנדמן הצדיק, אנחנו מבקשים להגיד לכם תודה, לפני שבוע החלפנו קופת חולים, עברנו לקופה אחרת ,הבן שלנו שסובל ממחלה כרונית קשה נוטל תרופה מאוד יקרה שעלותה 1000 ש"ח לחודש ואינה כלולה בסל התרופות. בקופה החדשה לא אישר לנו הבקר את ההנחה שמגיעה לבן שלנו שסובל מ 100% (מאה אחוזי נכות). והיום ממש גם נשארנו עם הכדור האחרון, היום ממש התקשרה אלינו מישמים השם יתברך, העובדת פריידי הצדיקה שליחה מחברים לרפואה והודיעה לנו שיש כדורים והם בדרך אלינו.אשרנו שזכינו בקיומכם. אתם נס משמים. בשורות טובות

18/01/2012 | 16:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

תודה, חיממתם את ליבינו, שיהיה לכם רק בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"