דחוף: זריקות גסטון למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

27/12/2011 | 11:26 | מאת: דנה

יש לי קצת יותר מ-10 אמפולות של גסטון להזרקה (תמיכת פרוגסטרון למטופלות פריון) המיוצר על ידי הסופר פארם למסירה בירושלים. למסירה מיידית! תוקף 16/02/2012.

27/12/2011 | 17:18 | מאת: תודה מראש

הי, שלום לך, אשמח מאוד לקבל אמפולה של גסטון 50 מ"ג, היום. נגמר לי, והזמנתי בסופר פארם אך להיום אני עדיין מחפשת... אני ממש לא רוצה לפספס יום. אם את גרה בירושלים אשמח מאוד לבוא לקחת. כמובן אשלם. תודה רבה ובהצלחה לכולן.

28/12/2011 | 07:30 | מאת: דנה

שלום לך אני מתנצלת ראיתי את ההודעה שלך רק היום בבוקר. האם את עדיין מעוניינת באמפולות?

27/12/2011 | 17:31 | מאת: תודה מראש

הי, שוב שלום לך. אשמח מאוד ליצור איתך קשר כדי לקחת את האמפולה היום. איך ניתן להשיג אותך? תודה רבה..

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"