תרופת קלקסן למסירה ללא תמורה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

29/05/2008 | 23:22 | מאת: מרים

ברשותי תרופת קלקסן, CLEXANE 40mg 0.4 ml למסירה ללא תמורה. תוקף 06.09 נא לצור קשר דרך מייל [email protected]

04/06/2008 | 09:31 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות בברכת חברים

12/06/2008 | 02:51 | מאת: avi

אימה של אשתי חיה רק ביזכות הזריקות האלה היא מקבלת מנה כפולה וכאשר יגמר כספה וזה דיי קרוב היא תמות קופת החולים לא מממנת זאת!!! תודה מראש את כניראה מאחרוני המוהיקנים תבורכי אמן

12/06/2008 | 02:52 | מאת: avi

אימה של אשתי חיה רק ביזכות הזריקות האלה היא מקבלת מנה כפולה וכאשר יגמר כספה וזה דיי קרוב היא תמות קופת החולים לא מממנת זאת!!! תודה מראש את כניראה מאחרוני המוהיקנים תבורכי אמן

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"