10 חבילות של קלקסן 40 לתת

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

28/05/2008 | 11:05 | מאת: רונית

ברשותי הנ"ל ואשמח למסור למשהו שיעשה שימוש נא ליצור קשר 0528830500

04/06/2008 | 09:30 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות ןתודה רבה על תרומתך.

12/06/2008 | 03:07 | מאת: avi

אמא של אישתי מזריקה כל יום הדבר הזהמחזיק אותה בחיים לצערי הרב כאשר יגמר כספה היא תמות קופת חולים מסרבת לממן לה אישור ממ"פר אני מודה לך מראש אל יוזמתך לתת עוד כמה חודשים לאדם לחיות תיזכי לנחת אמן

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"