בקשה דחופה לסיוע

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

08/11/2011 | 13:37 | מאת: דלית קמחי

הרב יחיאל שלום, אני אם חד הורית לניר, נער בן 14, זקוק ליישור שינים מאורטודנט שהציע טיפול של שנה. יש ברשותי הצעת מחיר ובקשה של יועצת בית ספר אולם לשכת הרווחה לא מסייעת בטיפולי שיניים, הסכום שהוצע לי הינו 9,500 ש"ח ואני אובדת עצות. אביו של בני לא יכול לסייע כי הוא מקבל קצבת נכות נפשית מביטו"ל. אודה על תגובתך באם תוכל לסייע בידי. תודה. דלית. אשמח למסור יותר פרטים אישים וטלפון כשאתבקש.

17/11/2011 | 17:44 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

כרגע איננו עוזרים בטיפולי שיניים. הרבה בריאות ובהצלחה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"