אירוע מוחי CVA

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/05/2008 | 21:36 | מאת: דורי גרשטיין

מעוניין להיות מנוי על האתר, במיוחד שאני אחר 5 אירועים מוחים וכרגע אני מתנדב במחלקה ששכבתי ויש לי הרבה מה לומר על הנושא. בתודה דורי גרשטיין 0505425779

04/06/2008 | 09:25 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, בעניין האתר צור קשר עם מנהלי דוקטורס, אם הינך מעוניין לדעת יותר על חברים לרפואה הינך מוזמן להיכנס לאתר הבית שלנו בwww.haverim.org.il

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"