מעוניין למסור שתי חבילות של אורסוליט 300

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

21/05/2008 | 11:05 | מאת: אמציה

התרופות נמצאות בירושלים. נא ליצור קשר דרך הדואר האלקטרוני.

04/06/2008 | 09:22 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, נשמח אם תיכנסי לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט הדגל של חברים ניתוב התרופות בו אנו מנתבים תרופות בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט תיווך תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל הרבה בריאות

16/04/2009 | 18:40 | מאת: טלי

המייל שלי [email protected]

17/04/2009 | 00:45 | מאת: אמציה

מצטער, כבר לא רלוונטי. רפואה שלמה!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"