יומירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

17/10/2011 | 11:09 | מאת: חולת קרוהן

אני אם חד הורית במצב כלכלי קשה מאוד... זקוקה בדחיפות לזריות יומירה. אולי יש למישהו לתרום תרופה כזו, שאינו משתמש בה כבר? בנוסף לכך, אני זקוקה נואשות לטיפולי שיניים של עקירות וכתרים, ואין לי מאיפה לשלם את זה. במיוחד שלאחר תקופה של כמה חודשים שלא עבדתי בכלל עקב מצבי הרפואי, וניתוחים שנאלצתי לעבור... תודה מראש על העזרה! ושנזכה להיות רק מן התורמים לזולת, ולהיות בריאים!

31/10/2011 | 15:24 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרי איתנו קשר לגבי תרופת יומירה,073-2198805 , אם לא יהי'ה ברשותינו נרשום אותך בהמתנה למקרה שיגיע . הרבה בריאות ובשורות טובות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"