זקוקה לטיפולי שיניים בסך 180 אלף שקל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

09/10/2011 | 15:46 | מאת: מירב

שלום, בחורה בת 28 אם ל-5 ילדים (בעל אברך). עם בעיות שיניים כבר שנים..לצערי היית י מטופלת אצל רופא שגרם לנזק חמור בכל השיניים.היום היית י בהדסה-בפקולטה לרפאות שיניים אצל ראש מחלקת שיקום הפה ד"ר עמי והמלצתו היא לעקור 2 שיניים ולעשות שתלים במקומם ולשעות חידוש טיפול שורש לכל השאר (28 שיניים) סך כל ההצעה כרגע 180 אלף ש"ח אין לי רבע מזה!!! אם יש אפשרות לקבל סיוע אני אודה לכם לכם מאוד...

16/10/2011 | 15:47 | מאת: רם מנשה

שלום שמי רם מנשה ואני חבר BNI ובקבוצה שאני נמצא ישנו חבר שיש לו פתרון טוב בהרבה משתלים זמן החלמה קצר מאוד ועלות קטנה יותר לגבי העלות אני מוכן לחפש דרכים לגיוס הכסף מקווה שעזרתי בברכה רם מנשה קידום עסקים www.menasheonline.com ניתן להשיג אותי בטלפון 054-6603803

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"