מחלת קרוהן נערה בת 16

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

06/10/2011 | 22:33 | מאת: אביבה זוהר

אחייניתי בת 16 קיבלה תרופה מודולן IBD. הבעיה שהמשפחה חרדית מאד ואין הכשר על התרופה. מה עושים? שמה מרים מילר תפרח טלפון 08-9963718 מטופלת בסורוקה.מצבם הכלכלי קשה ואין הם עומדים בהוצאה עבור התרופה הנ"ל. ההורים יעל ויוסי מילר. אודה אם ניתן לעזור.

16/10/2011 | 15:51 | מאת: רם מנשה

שלום רב שמי רם מנשה ואני מקווה שאצליח לעזור לחברת מרוולס (אני לא בא לקדם אותם) ישנו אומגה 3 שלפי אחד מהעדויות שראיתי באינטרנט משהיא האומגה 3 עזר לה למחלה לפי מה שאני יודע לוקחים את התוכן של הכפסולות ללא המעטפת התוסף מזון הזה הוא בעל כשרות אני ממליץ להתייעץ עם נטורופט שיוכל לסייע לך

09/11/2011 | 23:05 | מאת: ויקי רוקחת

הפניה עשית דרך עובדת סוציאלית

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"