העברת תרופות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/08/2011 | 19:01 | מאת: רונית

שלום רב, אימי ניפטרה, לאחר מחלת סרטן, יש ברשותינו כמות תרופות רבה מאוד שרכשנו עבורה לאורך החדשים האחרונים, האם ניתן לתרום אותם, ולמי לפנות תודה

15/08/2011 | 16:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח מאד לקבל את התרופות ע"מ לעזור לחולים שזקוקים. צרו קשר עם חברים לרפואה ע"מ לסכם על דרך הבאת המשלוח. 073-2198801. תודה רבה הרבה בריאות ובשורות טובות.

08/11/2015 | 11:02 | מאת: עדי סלמור

זקוקה ל-Temodal עבור אבא שלי (עד שיסופק על ידי בית המרקחת). אולי במקרה יש לך במאגר? תודה מראש.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"