אם מותר להשתמש אז אשמח למסור

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/03/2017 | 01:38 | מאת: תרופות

שבוע טוב לצערי מצאתי שיש לי תרופות שבדיוק פג התוקף שלהן לפני שהספקתי להשתמש בהן והן עלו כסף רב, ממש עצוב! האם מותר להשתמש בתרופה שהתוקף היה עד 2/2017? זה היה לפני 5 ימים.... יש לי 2 פרגובריס 2/2017 ואורגלוטרן 2/2017 אם מותר להשתמש אז אולי יש מישהי שיכולה להשתמש בזה השבוע.... שבוע מבורך!

23/03/2017 | 23:26 | מאת: מירי

אני צריכה פרגובריס בדחיפות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"