lyrika 300 למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

08/08/2011 | 14:45 | מאת: חיים דוד לוי

לפני כמה חודשים פרסמתי שיש אצלי כדורים למסירה ,קבלתי תשובה שיבוא מישהו לקחתם ועד היום איש לא טרח להגיע אליי ,התרופה הזו מאד יקרה ,אני בטוח שיש חולים שזקוקים לה ויכולים לקבלה חינם אין כסף ,אבקש שתצרו עימי קשר או שתקשרו ביני לבין חולים הזקוקים לתרופה זו

10/08/2011 | 17:26 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

האם התכוונת לתרופת ליריקה? אכן התרופה חשובה, רבים פונים לבקשה, תנסה לבדוק באתר חברים לרפואה סניף ריכוז תרופות קרוב לאזור מגורך ע"מ למוסרה שם. או תיצור עימנו קשר בשנית 073-2198805 תודה רבה על תרומתך וסליחה על אי הענות.

10/08/2011 | 19:25 | מאת: דוד לוי

יש שתי אפשרויות מבחינתי ,או שיבוא שליח מצדכם ויקח את התרופות ויש הרבה או שתעבירו אלי מיילים של נזקקים לתרופה זו ואני אצור איתם קשר

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"