זקוק לתרומה ל-טמוקסין עבור אישה החולה בסרטן השד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

07/08/2011 | 21:40 | מאת: גולן

אני זקוק לתרומה עבור אישה במצוקה כלכלית. החולה בסרטן השד אני מאיזור ירושלים, ניתן גם לשלוח באמצעות הדואר גוביינא. לפרטים נוספים אנה השאירו הודעה.

10/08/2011 | 17:17 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור לכם בפתיחת קרן לגיוס תרומות ובניהולו. צרו קשר :073-2198804 הרבה בריאות!

09/11/2011 | 23:09 | מאת: ויקי רוקחת

אישור מהקופה והיא יכולה לקבל אותה בחינם אין צורך לבקש תרומות....

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"