חיפה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

24/07/2011 | 13:34 | מאת: ציפי

בעלי נפטר לפני כחודשיים והצטברו בביתנו תרופות רבות, חלקן בסל וחלקן שלא בסל. חבל למסרן לגריסה בקופ"ח. הייתי מעוניינת לתת את כל חבילת התרופות למקום שבו מרוכזים תרופות לתרומה ואשר משם הן מעוברות לנצרכים.אם יש סניף בחיפה, אוכל להביא להם את התרופות בעצמי, לפחות אדע שיש מי שיכול להעזר בתקופות אלו. בתודה מראש, ציפי.

26/07/2011 | 14:03 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

הסניף בחיפה הוא: חיפה -דינה ומאיר פלג- 054-9982192 / 04-8222192 תודה רבה והרבה בריאות!!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"