תרופות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

03/05/2008 | 10:07 | מאת: ישראל

לפני כ- חודשיים ימים פניתי אליכם ומסרתי מס' פעמים שיש לי תרופות למסירה, תרופות לחולות סרטן - ללא התייחסות רצינית מכם , לצערי הרב. aromasin,arimidex,tramal,prednisone

05/05/2008 | 09:32 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, ניתוב התרופות הפועל בארגון חברים לרפואה פועל לפי דרישת החולים לתרופה, ולכן כנראה שלא חזרו אליך עקב חוסר ביקוש כעת לתרופה, אם זאת, פרטיך רשומים אצלינו במאגר התרופות ובמידה ותתבצע פניה אלינו מיד ננתב אותה אליך לצורך העברת התרופה. תודה ויום טוב

22/06/2009 | 17:21 | מאת: ענת

אם למישהו יש עודפים מהתרופה הנ"ל לטיפול בסרטן, קשישה בודדה בשם יוכבד תשמח להיעזר בהן.התרופה לא נמצאת במאגר התרופות של "חברים לרפואה" והיא לא בסל, ומצבה הכלכלי של יוכבד לא מאפשר לה לקנות אותה. ניתן ליצור קשר ב [email protected] תודה ויום טוב, ענת :)

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"