זריקות קלקסן 60mg X 2

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/07/2011 | 13:17 | מאת: מלכי גרינוולד

שלום וברכה, אני כעת בהריון ה-7 ולוקחת תמיד קלקסן לדילול דם בעקבות לימפומה בעבר.המחיר לאחר הנחה כ 400 ש"ח לחודש למינון 60MG X 2 ביום אני בקופת חולים מאוחדת. אני מזכירה ובעלי אברך ע"כ אשמח אם יש אפשרות אפילו לקנות במחיר זול יותר מה שהיה מקל עלינו מאוד. כעת אני בשבוע 23 ואצטרך עוד לפחות 6 שבועות אחרי הלידה. השתמשתי גם בקלקסן שנישאר לי בהריון הקודם מלפני שנתיים. בתודה מראש ותזכו למצוות.

20/07/2011 | 10:30 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לתת לך ללא תשלום קלקסן לפי הצורך ,צרי קשר עם חברים לרפואה, 073-2198801 פרידי.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"