רחל הרב יחיאל דחוף

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

01/05/2008 | 17:51 | מאת: חני

רחל הבטחת להשיג לי אויסטן לאבא מה קוה רחמנות הוא ממש סובל אדם בן 78 {אויסטן לבצקת קשה בעין

05/05/2008 | 09:28 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום חני, אנחנו בארגון חברים לרפואה עושים כל מאמץ להשיג ולנתב בין תרופות של חולים שאינם זקוקים להם לבין אלה הזקוקים, פרטייך רשומים אצלינו וברגע שתיהיה תרופה מתאימה שתגיע למאגר התרומות או שנצליח להשיג ניצור עימך קשר. בברכת חברים, יחיאל לנדמן

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"