תמיסה להזרקה קלקסן 40 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

11/06/2011 | 17:03 | מאת: ששון יצחק

שלום ברשותי נמצאות 7 חבילות של תמיסה להזרקה בשם קלקסן 40 מ"ג כשבכל חפיסה יש 2 זריקות אשמח לתרום אותם לנזקקים ללא תשלום אנא פנו אלי במייל חוזר והשאירו טלפון לתיאום תודה

14/06/2011 | 17:26 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

תודה רבה על תרומתך, את התרופות ניתן לשלוח ת.ד. 6782 ר"ג מיקוד 52167 עבור חברים לרפואה. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"